top of page
RWF_1053.jpg

begraafplaats Duinhof

Over Duinhof

Begraafplaats Duinhof is monumentaal en ligt aan de rand van de Heerenduinen in een prachtige bosrijke omgeving. De begraafplaats is aangelegd in de jaren 1959-1961 en bevat een katholieke, een oud-katholieke en een algemene begraafplaats. Ook de oorlogsgraven bevinden zich hier. 

 

De aula is, evenals de begraafplaats zelf, een ontwerp van Willem Dudok en in 2014 geplaatst op de Rijksmonumentenlijst.

In 1963 werd tegenover de oorlogsgraven het monument ‘De vallende man’ onthuld. Dit monument herdenkt de slachtoffers van de Tweede wereldoorlog. Begraafplaats Duinhof is een begraafplaats met historie.

 

Naast begraven is het ook mogelijk om een urn te plaatsen op de begraafplaats en is er een veld voor het verstrooien van as.

Hoewel op Duinhof geen mogelijkheid is tot crematie, kan op Duinhof wel de plechtigheid gehouden geworden in de aula of de buitenaula en de Brasserie Des Dunes. De crematie zal elders plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie via www.velsen.nl

 

Lees onderop meer over de buitenaula.

RWF20374.jpg
RWF20405.jpg

begraafplaats Duinhof

Een buitenaula op Duinhof

Sinds 2015 is er ook een buitenaula in de duinkom. Het bijzondere is dat de plechtigheid plaats vindt in de buitenlucht waarbij u in een cirkel om de baar zit. U bent dus nog even heel dicht bij elkaar. 

De buitenaula is een plek waar de Jacobs ladder schijnt en waar u altijd een concert heeft van de natuur. Een prachtige en unieke plek. 

We hebben geen regie over het weer. Derhalve is de aula te allen tijde beschikbaar zodat we bij slecht weer toch van de aula gebruik kunnen maken. De buitenaula staat zowel zomers als in de winter tot uw beschikking. 

Uiteraard is het mogelijk om muziek te draaien in de buitenaula of sprekers te laten spreken. Ook kunnen we hier de condoleance voor u verzorgen. 

IMG_5172[1].JPG
IMG_5173[1].JPG

begraafplaats Velsen

De Biezen 

Begraafplaats De Biezen ligt prachtig gelegen in Santpoort Noord. Ook deze begraafplaats is een gemeentelijke begraafplaats en valt onder hetzelfde beheer als begraafplaats Duinhof. Ook hier kunnen wij voor u de catering verzorgen. 

 

Klik hier voor meer informatie via www.velsen.nl. 

bottom of page