top of page

Catering

Liefde en Passie

Per 1 januari 2019 verzorgt Van Es Catering de catering op begraafplaats Duinhof. Uw gastvrouw aldaar is Vanessa Heilig.

Vanessa

"Ik was gelijk enthousiast toen Frank van Van Es Catering mij vroeg om de catering op begraafplaats Duinhof te gaan verzorgen. Want hoe mooi is het om ook het afscheid van iemand te mogen verzorgen. Voor mij zeer dankbaar werk. Gastvrijheid zit in mijn bloed. Ik bespreek graag met u wat uw wensen zijn, wat de wensen zijn van de overledene en zorg dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verloop van het laatste gedeelte van het afscheid. Samen met het team van Brasserie Des Dunes maken wij voor u een stijlvol en passend afscheid. En ik ben trots dit voor u te mogen doen." 

Frank

"Ook ik was gelijk enthousiast om dit te gaan doen. Hoe mooi is het als je ook bij het afscheid je service mag verlenen. Mijn liefde voor mijn vak als cateraar zit heel diep en dat wil ik graag met u delen. Samen met Vanessa en ons team wil ik zorgen dat ook het laatste stukje van het afscheid perfect is. Wij kunnen alles voor u verzorgen van mooie sandwiches en een soepje tot een diner. Samen met u maken we alles mogelijk."  

RWF20655.jpg
foto Frank Vanessa def in artikel.jpg

Van Es Catering

Altijd een tevreden gast, dat is waar wij met z’n allen naar streven. Wij werken met liefde en passie en dat vindt u terug in onze service. Van Es Catering werkt met dagverse producten, we maken heldere afspraken, bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding en bieden service met een glimlach.

Van Es Catering levert al ruim 30 jaar cateringdiensten. Wij bieden altijd  maatwerk en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor het afscheid. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!  

 

klik hier voor de website van Van Es Catering  

Het Team Brasserie Des Dunes

Een team van 10 gastvrouwen verzorgt de catering in Brasserie Des Dunes. Allen zijn het bekwame gastvrouwen en bieden service met een glimlach. Ook zij zijn trots dat zij voor u het laatste stukje van het afscheid mogen verzorgen. Een zeer dankbare taak, al zeggen ze zelf. 

RWF20722.jpg
IMG_0160[1].JPG
bottom of page